Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@15:19:17 GMT

زیرمجموعه‌های شستا در بورس عرضه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۹۶۳۸

زیرمجموعه‌های شستا در بورس عرضه می‌شوند

مدیرعامل سرمایه گذاری صبا تامین با اشاره به شرکت‌های زیر مجموعه شستا که قرار است واگذار شوند، گفت: تصمیم گرفتیم که واگذاری‌های شرکت‌های زیرمجموعه شستا از طریق بورس صورت گیرد، چرا که با این نوع واگذاری شفافیت بیشتری به وجود می‌آید.

به گزارش ایسنا، امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری محمدعلی شیرازی درباره واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه شستا گفت: تصمیم گرفتیم که واگذاری‌های شرکت‌های زیرمجموعه شستا از طریق بورس صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجاکه خرید و فروش در بورس شفاف است این تصمیم گرفته شد، چرا که با عرضه شرکت‌ها در بورس در واقع سهام را به عموم مردم فروخته‌ایم و کسی در معرض اتهام قرار نمی‌گیرد.

شیرازی ادامه داد: شرکت‌ها در بورس ملزم به افشای اطلاعات به صورت منظم هستند از مزایای بورسی شدن این است که شرکت کاهش مالیات خواهد داشت و از لحاظ اطلاعات مالی شفاف خواهد شد.

او افزود: تا پایان سال 24 شرکت را در بورس یا فرابورس عرضه خواهیم کرد که شستا و سرمایه‌ گذاری صبا تامین هم جزئی از آنها خواهند بود.

وی ادامه داد: سرمایه‌ گذاری صبا تامین سه کار انجام می‌دهد اول از همه بازوی بازار سرمایه در مجموعه شستا است همچنین این سرمایه‌ گذاری عرضه سهام شرکت‌های شستا و بازارگردانی آنها را برعهده دارد. همچنین اداره یک پرتفوی متحرک برای شرکت را برعهده دارد.

شیرازی افزود: تقریبا دو ماه از انتهای سال مالی و در این میان 430 میلیارد تومان سود عملیاتی ناشی از خرید و فروش سهام داشتیم و بازدهی پرتفوی ما حدودا هفت درصد از بازار بالاتر بوده است.

مدیرعامل سرمایه گذاری صبا تامین، اظهار کرد: ما در مورد مدیریت شرکت‌های بزرگ و کوچک تغییر و رویکردی داشتیم به این ترتیب که سهام شرکت‌های کوچک حتی‌الامکان فروخته شود و شرکت‌های بزرگ که نقدشوندگی خوبی دارند و صنایع آینده‌داری هستند بمانند و مدیریت شوند.

وی درباره واگذاری شرکت‌های شستا به طرق مختلف در بورس ادامه داد: شستا طرق مختلف واگذاری‌ها را آزموده در ابتدا شستا موفق به واگذاری شرکت‌ها نبود شاید به این علت است که شرکت‌هایی را که می‌خواهیم واگذار کنیم ورزشکسته هستند یعنی دارایی‌های زیادی دارند اما کسب وکار ندارند. از طرفی شخصی که می‌خواهد شرکت را بخرد می‌گوید دارایی برای من مهم نیست می‌خواهم از کسب و کار سود ببرم.

او افزود: از طرفی متاسفانه با کسانی معمولا به تفاهم می‌رسیم که با اهداف دیگری می‌خواهند سهام را بخرند. در نتیجه ما تصمیم گرفتیم شرکت‌ها را از طریق بورس عرضه کنیم.

شیرازی درباره بازارگردانی سهم های عرضه شده در بورس، افزود: ما تنها زمانی سهم را در بورس عرضه می‌کنیم که صف خرید باشد. سازمان بورس هم با عرضه سهم در زمان هایی که بازار در منفی است موافق نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بورس فرابورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۹۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟

به گزارش قدس آنلاین، با وجود خبرهای مختلف مبنی بر عدم واریز سود سهام عدالت توسط شرکت‌های بورسی، این سود قبل از نوروز برای مردم واریز شد، حال سئوال اینجاست که نظارت‌ها بر این شرکت های بورسی چگونه است تا سود سهام عدالت به موقع واریز شود؟

ولی الله جعفری، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص گفت: ۳۶ شرکت بورسی و ۲ شرکت غیربورسی سود خود را باید واریز کنند تا واریز سود سهام عدالت به موقع انجام شود.

وی ادامه داد: قبل از نوروز برخی از این شرکت‌ها برای تامین بودجه و سود حاصل از سهام عدالت با مشکلات مالی رو به رو بودند که با توجه به رفع بخشی از این مشکلات، قرار است خرداد ماه امسال بخش دیگری از سود سهام عدالت برای مردم واریز شود.

جعفری اضافه کرد: همکاران ما در اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار با ۳۶ شرکت بورسی به صورت مستمر ارتباط دارند و پیرو سپرده گذاری شرکت‌ها مدام پیگیر هستند تا سود این شرکت ها برای اداره واریز شود. 

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مخابرات هم جزو شرکت هایی بود که با وجود بزرگ بودن شرکت مشکلات مالی داشت و نتوانست سود سهام خود را برای سهام عدالت قبل از نوروز واریز کند؟، گفت: مشکلات مالی به بزرگ و کوچک بودن شرکت‌ها ارتباطی ندارد، مخابرات هم ممکن است مشکلات خاصی داشته باشد، در واقع مشکل اصلی شرکت‌ها در ارتباطی است که با مشتریان خود دارند و مطالبات را نمی‌توانند دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است